Forfatter Emne: Nordmænd kan også  (Læst 2056 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Brygmann

  • Scooterfjæs
  • *
  • Indlæg: 22
Nordmænd kan også
« Dato: Oktober 20, 2005, 07:41:21 pm »
Fra Ekstrabladet...
Filmede dødskørsel med 303 km/t  
 
Fartgal nordmand havde videokamera kørende, da han kørte 303 kilometer i timen på offentlig vej
 

Piet Baunø - 18:29 - 20. okt. 2005  
 
 
En fartgal norsk motorcyklist har skabt røre ved at offentliggøre en optagelse af, hvordan han kører 303 kilometer i timen på offentlig vej.

Den norske avis Agderposten modtog onsdag en forsendelse med en optagelse af den vanvittige kørsel, der foregik mellem byerne Arendal og Grimstad.

Til alt held kom ingen til skade ved motorcyklistens hensynsløse kørsel trods det, at han flere gange kørte i den modkørende vejbane.

Efter at have været oppe på 303 km/t foretager motorcyklisten endnu et stunt, hvor han kører på baghjulet med svimlende 180 kilometer i timen.

Optagelsen, som er blevet døbt 'Arendal-Grimstad på to minutter' er lagt ud på nettet og kan ses ved at klikke i linket til højre for artiklen.

Torsdag meddelte Agderposten så, at man havde modtaget endnu en optagelse - angiveligt fra den samme dødskører - hvor han og en anden motorcyklist kører om kap på hovedvejen mellem Rykene og Rise - farten er på denne optagelse oppe på 299 kilometer i timen. Denne optagelse skal angiveligt også cirkulere på nettet - vi vender tilbage med et link, når vi finder det.
 
 
   
 
 
 
 
En norsk motorcyklist har sat uofficiel norsk fartrekord ved at køre 303 kilometer i timen på offentlig vej. (Arkivfoto: Linda Johansen)
 

 :?:  :?:  Fartrekort  :?:  :?:  Måske skulle de nordmænd få sig nogle større cykler, jeg mener 303 er jo ikke meget i disse tider...  :twisted:  :twisted:
 
 

   
 
 Se videoklip med vanvids-kørsel
http://www.infocast.dk/eb/mediamaker.php?id=1704