Yep, der skal nok en mere på sild, da Kirsten har meldt fra arrangementet pga. arbejde (JUHU)
Så hvis der er en der hopper på dér kan vi lige koordinere...
I så fald skal jeg tilgengæld nok tage en sylte + tilbehør med...!
Bongers og jeg kan godt tage sild med i stedet for dig (+ leverståhejen).... Så skal du kun tænke over din gris i gelé....
Nej det er cool nok at jeg tager en eller to slags sild med, men alle 4-5 slags til 33 mand er jo lidt i overkanten.
Jeg forestillede mig:
- Marinerede
- Krydder sild og/eller julesild
- Karry sild
- Stegt sild i eddike
Tilbehør:
- kapers
- hvid- og rødløg
- karrysalat
- remoulade (hvis der ikke er andre der tager det med)
Jeg vil gerne være mester for at tilberede de stegte sild efter gammel jydsk recept, og tage løg og kapers med.
(samt føromtalte sylte med tilbehør)
Så kan i måske tage jer af resten?