Forfatter Emne: igen en død af venstre svingende bil  (Læst 3565 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Hudson_W

  • Gæst
Re: igen en død af venstre svingende bil
« Svar #15 Dato: Maj 28, 2008, 09:14:34 pm »
Ja den var vist ikke helt velformuleret  :) Det jeg mener er at hvis der holder en billist til højre og vil ind fra en indfaldsvej, trækker jeg så langt over til venstre som muligt for at øge afstanden. Og tilsvarende ved en venstresvingende der holder med front mod mig, der trækker jeg så langt over til højre som muligt. Håber det gi'r bedre mening.

Mening og mening  :wink:  Jeg ved hvad du mener, men hvis idioten kører, så ville jeg forsøge at undvige bagom, og så er man bedre stillet hvis man placerer sig stik modsat af hvad du gør  :?
Det handler selvfølgelig om splitsekunder, for nogle gange kan det bedre betale sig at holde retningen, som du vil, og så når idioten slet ikke at ramme dig.  Andre gange ville det ha været bedre at gøre modsat. :|

Jeg kan godt se hvad du mener, men så er det også der hvor vi snakker splitsekunder. Så det jeg tænker er at hvis jeg placerer mig i modsatte side af vejen, og idioten kører ud, så har jeg mere tid til at reagere, fordi han skal sætte igang før, for at nå at ramme mig.

Paw

  • Sandt SVin
  • *****
  • Indlæg: 1283
  • Rrrrrggghhhh! Donuts...
Re: igen en død af venstre svingende bil
« Svar #16 Dato: Juni 09, 2008, 07:57:20 pm »
Det var en Banditos rocker... Såeh... :undecided:
Har tidligere rullet på Gsx600F - SV650S - Aprilia Tuono - Kawa Z750 - Gsx-r600 - og nu... Kawa ER6.